Ekmekle İlgili Herşey
Makaleler
Duyurular
Röportajlar
Haberler
Diğer
Bayat Ekmek Yemekleri
" "
Haberler

Haberler

BİROL YILMAZ İZTO MECLİSİNDE

Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Genel Başkanı Birol Yılmaz İzmir Ticaret Odası Seçimlerinde Hüseyin Sağır İle birlikte Meclis üyesi oldu. Seçim sonrasında açıklamada bulunan Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Genel Başkanı ve İzmir Ticaret O

MERDİVENALTI EKMEĞE ŞOK BASKIN

Bir ahırın fırına dönüştürülerek kaçak ekmek üretimi yapıldığını öğrenen Yunusemre Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı. Yunusemre İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık

EKMEK ÜRETİCİLERİNE PARFÜM YASAĞI

PAKETLİ EKMEK TÜKETİMİ İSRAFI YÜZDE 50 AZALTIYOR

Türkiye’de 2013 yılında başlatılan ‘Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası’ ile bir yıl içerisinde ekmek israfında yaklaşık yüzde 18’lik azalma yaşandı. Gıda, Tarım

BOYOZ RESMEN İZMİR İN OLDU

İTO'nun Türk Patent Enstitüsü'ne yaptığı b

PAKDEMİRLİ ; " EKMEĞİNİ YALNIZ YİYEN YÜKÜNÜ DE YALNIZ TAŞIR."

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli " Ekmeğin siyaseti olmaz. Ekmek üzerinden siyaset yapılmaz. Eğer ekmeğin girdileri konusunda olağanüstü bir durum var ise oturulur konuşulur. Nitekim bu konuda kalıcı çalışma yapacağız.Unutmayın ; ”Ekmeğini yalnız yiyen, yükünü yalnız taşır. "

EKMEK DE İADE EN FAZLA YÜZDE 5

Büyük mağaza, zincir mağaza ve tedarikçilerce bir gün içinde üreticiden teslim alınan ve azami fiyatı tarifeyle belirlenen ekmek, un

EKMEK İCRA KOMİTESİ BİR ARAYA GELDİ

İzmir İli Ekmek İcra Komite üyeleri, İzmir Ticaret Borsası Başkanı Sayın Işınsu Kestelli ile sektörün sorunları ve bu sorunlara çözüm önerileri konusunda karşılıklı bilgi alış verişinde bulundu. Toplantı sonrasında a

EKMEK ARTIK POŞETTE

BİROL YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ

Birol YILMAZ güven tazeledi. 28 Kasım 2020 tarihinde yapılan Olağan Genel kurul toplantısında Birol YILMAZ bir kez daha Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Genel Başkanlığına seçildi. Corona salgını nedeniyle Olağanüstü sağlık tedbirleri çerçevesi içerisinde Sendika binasında ger&cced

TESİS DE GENEL KURUL KARARI

Türkİye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası son günlerde girdi maliyetlerinde meydana gelen artışlara çare bulmak ve sendikalar kanununda yapılan değişiklikleri de uygulamak amaciyle genel kurul kararı aldı. Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Genel Başkanı Birol Yılmaz konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “ Bilindiğ

İZMİR FIRINCILAR ODASINDA KEMAL SIRTI DÖNEMİ

İ

FIRINCILAR ODASINA ZİYARET

İzmir Fırıncılar Odası Başkanlığına seçilen Kemal SIRTI'ya tebrik ziyareti. Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Genel Başkanı Birol YILMAZ , Ege Bölgesi Sanayi Odas Meclis Üyesi Soner Çelik, İzmir Borsası Meclis Üyesi Nihat SAĞIR, İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Hüseyin SAĞI ve İzmir Esnaf Odaları Başkan Vekili Selahattin

HALK EKMEKTE İMZALAR ATILDI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hem İzmirliye ucuz ve sağlıklı ekmek ulaştırmak hem de fırıncılara destek olmak amacıyla İzmir Fırıncılar Esnaf Odası ile protokol imzaladı. Başkan Tunç Soyer, "Bu işbirliği sadece İzmir

HALK EKMEK MODELİ YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ağırlaşan ekonomik koşullar nedeniyle halka daha fazla sayıda ucuz ekmek sunmak için hayata geçirdiği model hem dar gelirli yurttaşlara hem zor durumdaki fırıncı esnafına nefe

TÜRKİYE'NİN İLK KATKISIZ UNUNU EGEM ÜRETECEK

Egem Un Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaklaşık 23 milyon liralık yatırımla hayata geçirdikleri tesiste, Türkiye'nin ilk katkısız ununu üreteceklerini söyledi. Sanayi tipi unun yanı sıra ev tipi un da üreteceklerini söyleyen Tezcan, başta Ege Bölgesi olmak üzere tüm Türkiye'yi "E

APARTMAN ALTI FIRIN TARİH OLDU

26 Kasım 2014 Tarihli ve 29187 Sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ileİşyeri Açma ve Çalışma Ruhsallarına İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (m) bendi "m) Ekmek fırınlarının bu amaca

BENİM EKMEĞİM FIRIN EKMEĞİ

Benim ekmeğim fırın ekmeği…… “İnsanların temel gıda maddesi olan ekmeğin hijyeni son derece önemli. Bu nedenle ekmek sokakta ya da Pazar yerlerinde değil bakkalda ya da fırında belirli kurallar dahilinde satılmalı ve aynı zamanda da imal edildiği fırın da belli olmalı.”

Tüm hakları saklıdır @2013 Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası