Ekmekle İlgili Herşey
Makaleler
Duyurular
Röportajlar
Haberler
Diğer
Bayat Ekmek Yemekleri
" "
Haberler

Haberler

BİROL YILMAZ İZTO MECLİSİNDE

Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Genel Başkanı Birol Yılmaz İzmir Ticaret Odası Seçimlerinde Hüseyin Sağır İle birlikte Meclis üyesi oldu. Seçim sonrasında açıklamada bulunan Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Genel Başkanı ve İzmir Ticaret O

EGE KARSİAD IN ANKARA ÇIKARMASI

Ege Karadenizli İşadamları Derneği başkan ,yönetim kurulu üyeleri ile birlikte iki gün boyunca Ankara'ya çıkarma yaptı. Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Genel Başkanı Birol Yılmaz'ın da yönetici olarak yer aldığı Ege Karadenizli İşadamları Derneğinin başkanı Temel Yıldırım başkanlığında yönetim kurulu üyelerinin yer al

FIRINCILAR KOCAOĞLU İLE BULUŞTU

İzmir de fırıncılık sektörünü temsil edenler İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Azizi Kocaoğlu ile bir araya geldi. Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Genel Başkanı Birol Yılmaz, İzmir Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Nejdet Durmuş, Ege Bölgesi Sanayi Odası Fırıncılık Ürünleri Sanayi Komitesi Üyeleri Soner Ç

MERDİVENALTI EKMEĞE ŞOK BASKIN

Bir ahırın fırına dönüştürülerek kaçak ekmek üretimi yapıldığını öğrenen Yunusemre Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı. Yunusemre İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık

EKMEK ÜRETİCİLERİNE PARFÜM YASAĞI

PAKETLİ EKMEK TÜKETİMİ İSRAFI YÜZDE 50 AZALTIYOR

Türkiye’de 2013 yılında başlatılan ‘Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası’ ile bir yıl içerisinde ekmek israfında yaklaşık yüzde 18’lik azalma yaşandı. Gıda, Tarım

EKMEK SATIŞLARI RUHSATA BAĞLANIYOR

AYDER DE MİNİ ZİRVE

Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Genel Başkanı Birol Yılmaz Rize Ayder yaylasında milletvekilleri, müsteşarlar, milli eğitim müdürleri ve belediye başkanları ile “ mini ekmek zirvesi” yaptı. Rize eski Milletvekili işadamı Abdülkadir KART , Adalet eski bakanı ve müsteşar Kenan İP

BOYOZ RESMEN İZMİR İN OLDU

İTO'nun Türk Patent Enstitüsü'ne yaptığı b

MÜJDE ; BELEDİYELER EKMEK SATAMAYACAK

BİR DÖNEM DAHA BİROL YILMAZ

Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Genel Kurulu genel Merkez binasında üelerin yoğun katılımı ile gerçekleşti ve Genel Başkan Birol YILMAZ bir dönem daha oy birliği ilegöreve getirildi. Olağan Genel kurul da tüzük değişikliğine de gidilirken Sendikanın danışma kurulu da belirlendi. Divan kurul t

EKMEK FİYATLARINDA BAKANLIK DEVREDE

NEJDET DURMUŞ İZMİR FIRINCILAR ODASI BAŞKANI OLDU

İzmir Fırıncılar Odası Başkanlığına Nejdet Durmuş seçildi. İzmir Esnaf Sanatkarlar Birliği toplantı slaonunda gerçekleşen İzmir Fırıncılar Odası Olagan genel kurulunda mevcut Başkan Fikri Sırtı ile eski başkan Nejdet Durmuş'un listesi yarıştı. 202 kayıtlı üyeden 158 üyenin oy kullandığı genel kurulda Nejdet Durmuş 90 oy alırken Fikri Sırtı ya çıkan o

PAKDEMİRLİ ; " EKMEĞİNİ YALNIZ YİYEN YÜKÜNÜ DE YALNIZ TAŞIR."

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli " Ekmeğin siyaseti olmaz. Ekmek üzerinden siyaset yapılmaz. Eğer ekmeğin girdileri konusunda olağanüstü bir durum var ise oturulur konuşulur. Nitekim bu konuda kalıcı çalışma yapacağız.Unutmayın ; ”Ekmeğini yalnız yiyen, yükünü yalnız taşır. "

EKMEK DE İADE EN FAZLA YÜZDE 5

Büyük mağaza, zincir mağaza ve tedarikçilerce bir gün içinde üreticiden teslim alınan ve azami fiyatı tarifeyle belirlenen ekmek, un

TÜRKİYE'NİN İLK KATKISIZ UNUNU EGEM ÜRETECEK

Egem Un Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaklaşık 23 milyon liralık yatırımla hayata geçirdikleri tesiste, Türkiye'nin ilk katkısız ununu üreteceklerini söyledi. Sanayi tipi unun yanı sıra ev tipi un da üreteceklerini söyleyen Tezcan, başta Ege Bölgesi olmak üzere tüm Türkiye'yi "E

APARTMAN ALTI FIRIN TARİH OLDU

26 Kasım 2014 Tarihli ve 29187 Sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ileİşyeri Açma ve Çalışma Ruhsallarına İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (m) bendi "m) Ekmek fırınlarının bu amaca

BENİM EKMEĞİM FIRIN EKMEĞİ

Benim ekmeğim fırın ekmeği…… “İnsanların temel gıda maddesi olan ekmeğin hijyeni son derece önemli. Bu nedenle ekmek sokakta ya da Pazar yerlerinde değil bakkalda ya da fırında belirli kurallar dahilinde satılmalı ve aynı zamanda da imal edildiği fırın da belli olmalı.”

Tüm hakları saklıdır @2013 Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası