Temsilciliklerimiz

İLÇE TEMSİLCİLİKLERİ10-09-2014

Menemen Temsilciliği ; Başkan ; Akif ÇINAR Yön Kurl. ; Ayla Muratoğlu ( Başkan Yard.) , Şaban Feyat ( Yön.Kr.Üy.) Mahmut Yıldız ( Yön.Krl.Üyesi) Bornova Temsilciliği ; Başkan ; Turan BOZ Yön Kurl. ;

TEMSİLCİLİK BAŞVURUSU10-09-2014

Sendikamız İlçe Temsilciliği ile ilgili başvurularınız için gerekli şartlar; 1 ) Sendikamız Üyesi olmak 2 ) Üyelik görevlerini yerine getirmek İlçe Temsilcilik Yönetim Kurulunda görev alacak en az 5 kişinin belirlenmesi İlçe Temsilciliğinde görev alacak üyelerimizin;

TESİS’IN GÖZBEBEĞI; MENEMEN TEMSILCILIĞI 11-09-2014

Türkiye Ekmek Sanayi İşverenleri Sendikası’nın İzmir’de ki gözbebeği; Menemen temsilciliği Sektörün Menemen’de kurallarına uygun olarak çalışmasını sağlamak amacıyla örgütlenme yoluna giden ve bu yolda kısa süre içerisinde büyük mesafe kaydeden TESİS

T.E.S.İ.S . İZMIR’IN EN BÜYÜK ILÇESI KARABAĞLAR’DA11-09-2014

Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası’nın İzmir’de ki temsilcilik sayısını artırma hamlesi devam ediyor. TESİS ( Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası ) Menemen temsilciliğinin ardından bu kez Karabağlar’da da temsilcilik açtı . TESİS Karabağlar temsilciliğinin kurucu başkanı olan Şeref Sağı