Ekmekle İlgili Herşey
Makaleler
Duyurular
Röportajlar
Haberler
Diğer
Bayat Ekmek Yemekleri
" "
Röportajlar

Röportajlar

İzmir'de ekmeğe yön verenler...11-09-2014

AHMET GÜLDAL

T.E.S.İ.S : Tarım İl Müdürlüğü olarak gıda alanında özellikle de ekmek sektöründe son derece sıkı çalışmalarda bulunduğunuz biliniyor. Bu çalışmaları özetler misiniz? Ekmek üretim ve satış yerlerinde İl Yıllık Kontrol Planı kapsamında rutin olarak ve Müdürlüğümüze ulaş

Ayrılmaz üçlü; Buğday - un - ekmek...11-09-2014

HALUK TEZCAN - TEZCAN UN YÖNETİM KURULU BAŞKANI

T.E.S.İ.S : Un sektöründe başta Ege bölgesi olmak üzere ülke genelinde önemli bir kuruluşsunuz. Kuruluşunuz hakkında ve özellikle de “Silobas” araçlar konusunda biraz bilgi alabilir miyiz.? 1991 yılından bugüne kadar İzmir’de faaliyet göstermekteyiz. Bölgenin en yüks

Sektöre yönlendiren önemli komisyon.11-09-2014

İBRAHİM YİĞİT

T.E.S.İ.S : Bilindiği üzere Ekmek Türk halkının geleneksel yemeğinin en başında gelmektedir. Ancak bu alanda faaliyet gösteren gerek un ve gerekse de ekmek sektöründe çözüm bekleyen sorunlar olduğu da bilinmektedir. Sizce bu sorunlar nelerdir ve şu anda ne gibi çalışmalar yapılmaktadır.? Evet, s&o

Ege'de ekmeğe yön verenler11-09-2014

SONER ÇELİK

T.E.S.İ.S : “Un” deyince Türk halkının aklına ilk geldiği ekmektir. Sizde ekmek ve un sektörü konusunda da iş yaşamında iç içesiniz. Ekmek ve un sektörünün durumu ve sıkıntıları hakkında görüşleriniz nelerdir? Tüm pozitif ilerlemeye rağmen, işletme kayıt belgesi, yönetmelik gereği uygun olmaya

Türkiye'de unun merkezi; POLATLI11-09-2014

YAHYA TOPLU

T.E.S.İ.S : Ülkemizdeki tüm sektörlerde olduğu gibi un sektörünün de sorunları bulunmaktadır. Bu sorunlar ile mevcut durum hakkında bilgi verir misiniz? Un sektörünün içerisinde faaliyet gösteren firmaların büyük çoğunluğu küçük ve orta ölçekli işletme konumunda olma

Tüm hakları saklıdır @2013 Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası