BİROL YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ

Birol YILMAZ güven tazeledi. 28 Kasım 2020 tarihinde yapılan Olağan Genel kurul toplantısında Birol YILMAZ bir kez daha Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Genel Başkanlığına seçildi.

Corona salgını nedeniyle Olağanüstü sağlık tedbirleri çerçevesi içerisinde Sendika binasında gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul toplantısına 180 kayıtlı üyeden 109 üye katıldı. Divan Başkanlığını Veli Velioğlu, divan Başkan Yardımcılığını Faik DALGIÇ,  kâtip üyeliğini ise Korkmaz YAZICI nın yürüttüğü genel kurulda saygı duruşu ve istiklal marşının ardından bir önceki dönemin yönetim ve denetim kurullarının faaliyet raporları ayrı ayrı ibra edilmesinin ardından tahmini bütçe de kabul edildi. Daha sonra ise seçimlere geçildi. Mevcut Başkan Birol YILMAZ ile birlikte Necati DUMAN ayrı ayrı liste ile rakip olarak seçime gitti. 109 üyenin oy kullandığı seçimde Birol YILMAZ ‘ın listesi 86, Necati DUMAN’ın listesi ise 23 oy aldı. Böylelikle Genel Başkan Birol YILMAZ bir kez daha güven tazeledi. Biro l YILMAZ ’ın yeni yönetim ,denetim ve disiplin kurulu listesi ise şöyle ;

YÖNETİM KURULU

ASİL ÜYELER                                                                                                         YEDEK ÜYELER

1. Birol YILMAZ                                                                                          1- İbrahim ESEN
  2. Nihat SAĞIR                                                                                            2- Mahmut PEHLİVAN