Ekmekle İlgili Herşey
Bayat Ekmek Yemekleri
" "
İZMİR FIRINCILAR ODASINDA KEMAL SIRTI DÖNEMİ

İzmir Fırıncılar Esnaf Odası’nın 29. Olağan Genel Kurulu’nda Kemal Sırtı başkan seçildi.
     Kemal Sırtı ve Hasan Atmaca arasında kıyasıya bir mücadeleye sahne olan seçimin kazananı Sırtı oldu.
     İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde gerçekleşen kongrede 129 oy kullanıldı. Kullanılan oyların 65’ini almayı başaran Kemal Sırtı odayı ben değil biz yöneteceğiz dedi.

Hasan Atmaca ile Kemal Sırtı arasında kıyasıya mücadele yaşanırken iki adayın seçim öncesi ve sonrası beraberiz mesajları vermesi dikkat çekti. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’nun birlik mesajı verdiği genel kurul öncesi Mutlu’nun talebiyle iki aday birlikte poz verdi.
     İzmir Fırıncılar Odası’nın efsane başkanlarından Fikri Sırtı’da fırıncıların önemli gününde oğlu Kemal Sırtı’yı yalnız bırakmadı.