TESİS DE GENEL KURUL 20 KASIM DA

Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Yönetim Kurulu 16. Olağan Genel Kurul Kararı aldı. Yönetim Kurulu toplantısında alınankarar aynen şöyle ;

KARAR NO; 16

KARAR TARİHİ;  28.EKİM.2020

GÜNDEM;  Sendikamızın 16. Olağan Genel Kurul kararı hakkında.

KARAR

Yönetim Kurulumuz Genel Başkan Birol YILMAZ başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır;

1. Yönetim kurulumuz Sendikamızın 16. Olağan Genel Kurulunun aşağıda belirtilen genel kurul gündemi dahilinde ilk bileşiminin 20 Kasım 2020 Cuma günü saat 11.00 de Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Genel Merkez binasında yapılmasına, çoğunluk sağlanmadığı takdirde ise ikinci toplantının ise bu kez 27 KASIM 2020 Cuma günü yine aynı gündem dahilinde ve yine Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Genel Merkez binasında yapılmasına kara verilmiştir.
  2. 16. Olağan Genel Kurul gündem maddeleri ise şu şekildedir;
  1. Açılış
  2. Divan Heyetinin oluşturulması,
  3. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması,
  4. Yönetim kurulu, denetim kurulu ve disiplin kurulu raporlarının ayrı ayrı okunması ve müzakereye açılması,