Ekmekle İlgili Herşey
Bayat Ekmek Yemekleri
" "
NEJDET DURMUŞ İZMİR FIRINCILAR ODASI BAŞKANI OLDU

İzmir Fırıncılar Odası Başkanlığına Nejdet Durmuş seçildi.

İzmir Esnaf Sanatkarlar Birliği toplantı slaonunda gerçekleşen İzmir Fırıncılar Odası Olagan genel kurulunda mevcut Başkan Fikri Sırtı ile eski başkan Nejdet Durmuş'un listesi yarıştı. 202 kayıtlı üyeden 158 üyenin oy kullandığı genel kurulda Nejdet Durmuş 90 oy alırken Fikri Sırtı ya çıkan oy sayısı ise 68 oldu. Böylelikle İzmir Fırıncılar Esnaf Odasının başkanlığına Nejdet Durmuş oturmuş oldu. Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendaikası Genel Başkanı Birol Yılmaz seçim sonrasında yayınladığı mesaj ile Nejdet Durmuş ve yeni yönetimini tebrik ederek yeni dönemde yapacağı çalışmalarından dolayı şimdiden başarılar diledi. Bu arada seçim sonrasında bir açıklamada bulunan Nejdet Durmuş ise kendisine güvenen fırıncı esnafını mahçup etmeyeceğini ve gece gündüz bir çalışma içerisinde olacağını açıkladı.