AYDER DE MİNİ ZİRVE

Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Genel Başkanı Birol Yılmaz Rize Ayder yaylasında milletvekilleri, müsteşarlar, milli eğitim müdürleri ve belediye başkanları ile “ mini ekmek zirvesi” yaptı.

Rize  eski Milletvekili işadamı Abdülkadir KART , Adalet eski bakanı ve müsteşar Kenan İPEK, Danıştay 1.daire başkanı İbrahim ER, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman HAŞİMOĞLU, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İSLAMOĞLU ile birlikte avukat Metin İSLAMOĞLU ’nun  da yer aldığı bir toplantıya katılan Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Genel Başkanı Birol YILMAZ  ilgililere son dönemde çokça spekülasyonu yapılan ekmek ile ilgili sorunları aktararak, sektörün kısa vadede çözülmesi gereken problemlerini de anlatma imkanı buldu. Birçok yargı mensubu ile Danıştay ve Sayıştay üyelerinin de yer aldığı mini zirve sonrasında açıklamalarda bulunan Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Genel Başkanı Birol YILMAZ  “ Son derece yararlı görüşmelerde bulunduk. Sektörün sorunlarını birinci derecede yer alanlara anlatma imkânını yakaladık. Sektörün mali, denetim, eğitim ve belediye ile olan sorunlarını ilgililer ile görüştük.” Dedi.