FIRINCILAR KOCAOĞLU İLE BULUŞTU

İzmir de fırıncılık sektörünü temsil edenler İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Azizi Kocaoğlu ile bir araya geldi.

Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası  Genel Başkanı Birol Yılmaz, İzmir Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Nejdet Durmuş, Ege Bölgesi Sanayi Odası Fırıncılık Ürünleri Sanayi Komitesi Üyeleri Soner Çelik ve İsmail Daşçı, İzmir Ticaret Odası Fırıncılık Meslek Komitesi Üyesi Hüseyin Sağır ile Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Genel Sekreteri Nihat Sağır'dan oluşan heyet   İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Azizi Kocaoğlu ile bir araya geldi. Sektörün sorunları ve çözüm yolları konusunda mini bir brifing verme imkanı bulduklarını belirten  Türkiye Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası  Genel Başkanı Birol Yılmaz "Son derece önemli bir ziyaret oldu. Sorunlarımızı bir kez daha dile getirdik  ve çözüm yollarını ortaya koduk. Özellikle merdiven altı ekmek üretimi ile birlikte unlu mamüller üretenlerin yarattığı sıkıntıları dile getirdik. Sayın başkanımız bizlere her konuda yardımda bulunacağını iletti. Son derece umutluyuz." dedi.  İzmir Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Nejdet Durmuş ise görüşme sonrasında yaptığı açıklamada son derece yararlı bir  toplantı yaptıklarını dile getirerek " Sorunlarımızı ortaya koyduk. Güzel olan sektörün tüm temsilcilerinin tek yumruk olması." şeklinde konuştu.